Bästa möblerna för sköna hemmafester

Om du gillar att bjuda hem vänner för sköna filmkvällar eller fester, så är det smart att skaffa möbler som verkligen underlättar och gör festerna riktigt mysiga. Och praktiska.

Dansa loss – skaffa mattor

Det är roligt att bjuda hem folk på fest, filmkväll eller bara en mysig fika. Om du bor i lägenhet måste du ju alltid tänka på grannarna när du bjuder hem folk. Tycker du om att dansa så vill du ju inte störa dina grannar, utan lugnt slappna av och släppa loss. Då är det riktigt smart att satsa på sköna mattor. Med mattor kommer ljudet dämpas rejält. Mattor är också bra för dig som tycker om att träna hemma utan att andra i lägenheten eller villan hör när du joggar eller gör squats. Har du hund eller katt så blir dina mattor garanterat använda. Mattor är också sköna om du gillar att bjuda hem vänner på filmkvällar. Det är inte alltid som det finns nog med sittplats för alla, och vissa personer sitter hellre på golvet än trängs i soffan. Då är det bra att ha mattor. Det är även mysigt med mattor under kalla vinterdagar. Du köper din matta till ditt vardagsrum hos Trendcarpet som har ett stort utbud av riktigt snygga, personliga och stilrena mattor som passar både för fest och vardag.

Rejält med sittplatser

Oavsett vilket slags event som du bjuder in till – filmkväll, fika, födelsedagsfest med dans eller en spelkväll – så är det alltid skönt att kunna erbjuda sittplatser. Älskar du att ha folk på besök är det smart att köpa en riktigt rejäl soffa som många får plats i. Men alla vill ju inte sitta nerklämda i en soffa, utan man vill ju gärna kunna se varandra. Då är det klokt att även investera i ett par fåtöljer och sittpuffar. Sittpuffar är både härliga att lägga upp fötterna på under vardagen, samtidigt som de är roliga och snygga sittplatser på fest. Det som också är bra med just sittpuffar är att du enkelt kan möblera om rummet. Har du bjudit hem några vänner på fika är det enkelt att ställa sittpuffarna nära bordet. Ska ni däremot dansa kan du bara ställa dem längs med väggen. Då kan personer som inte vill dansa lugnt sitta och samtala.

Avställningsbord

Det är också smart att ha flera avställningsbord. Låt oss säga att du har födelsedagsfest och de flesta har ett glas eller en kaffekopp i handen. Då är det skönt att det finns avställningsbord att ställa sitt glas eller kaffekopp på. Det finns enkla avställningsbord som du kan plocka fram till fester. Med flera mindre avställningsbord, eller pallar, så kan även de som sitter på en sittpuff långt från ett bord ställa av sig glas eller tårtbiten någonstans.